InExchange förser hela världen med e-fakturor

Kan man ta världen med storm via digitala fakturalösningar? Absolut! Se bara på Skövdeföretaget InExchange som har en miljon företag anslutna till sitt betalningsnätverk.

Har du tänkt på att det ligger ett företag bakom en e-faktura när du får den? Den digitala fakturan är både säkrare, bättre för miljön och billigare än pappersfakturan. Win-win för alla alltså!

Ett av de företag som ligger bakom en av dagens e-fakturalösning är InExchange i Skövde. I ljusa moderna lokaler på Science Park Skövde i direkt anslutning till Högskolan i Skövde arbetar ett hundratal säljare, utvecklare, programmerare och produktutvecklare med att göra det så smidigt som möjligt för de som använder e-faktura.

– Vi finns representerade i 30-40 länder och på en månad är 200 000 företag aktiva i nätverket, säger Anders Jonsson, VD på InExchange.

Företaget har blivit riktigt bra på att fånga upp hemvändare, de som utbildat sig och tillbringat några år i en större stad och som sen flyttar hem till Skaraborg när de bildat familj. InExchange lockar med utvecklande arbetsuppgifter, sikte på framtiden och en global arbetsyta.

– Det finns många fördelar med att bo i Skövde. Det är nära till både barnomsorg, service och fritidsaktiviteter. Många nyare verksamheter har vuxit upp kring högskolan och spelföretagen här i Skövde och det finns också ett antal företag här som är kopplade just till finansiella tjänster, säger Anders Jonsson.

På InExchange är det devisen våga och testa som gäller. Personalen uppmuntras att våga tänka i nya banor och även om företaget växer är teamkänslan viktig.

– Vi använder vår gemensamma kreativitet för att komma framåt, säger Anders Jonsson.

I Skövde är det lätt att knyta kontakter, mötas och tillsammans ta sig vidare. You´re invited.

Föregående
Nästa
Hoppa till innehåll