Sök...
Stäng den här sökrutan.

Unik laddstation för tunga fordon finns i Skövde

Skaraborg är ett viktigt nav för logistik och transport och nu har Skövde Energi tagit ett viktigt kliv för att området ska kunna behålla sin position även i framtiden.
Skövde och Tibro kommuner strävar efter att ta vara på ukrainska flyktingars kompetens och erfarenheter. Därför genomför de nu ett ESF-projekt (Europeiska socialfonden) tillsammans med målet att underlätta ukrainarnas integration på den svenska arbetsmarknaden.
Med nästan ingen kunskap om spelbranschen påbörjade Adam Stjärnljus och hans partner Maria Brunsson en spännande resa hösten 2018. Adams erfarenheter av att starta och driva företag inom Motion Graphic, reklamfilmer och TV var till god hjälp, men det var hans passion för datorspel och Adams ständiga sökande efter det där spelprojektet att investera i, som ledde honom dit han står idag.
Annika Taylor, 20 år, flyttade till Skövde som internationell student i augusti i år. Hon kommer från Dubai och växte upp i en liten, konservativ stad med många traditionella sedvänjor och värderingar. Hon bodde i Dubai i 17 år tills hon flyttade till Tallinn under pandemin år 2020 med sin familj för att gå klart gymnasiet.

Om Skövde stories

Funderar du på att flytta till Skövde eller kanske etablera företag här? Läs en story från Skövde och bli inspirerad! Gillar du vad läser? Play it forward – dela artikeln till en vän!

Skövde Science City

Med Skövdes absolut bästa läge växer just nu en ny stadsdel fram som kombinerar det bästa av flera världar. Vad sägs om att bo i trygga, gröna kvarter och även granne med stadskärnan, högskolan och Skövdes mest kreativa företag och entreprenörer? I Skövde Science City kommer bostäder varvas med företagslokaler, mötesplatser och service för att skapa dynamik och en levande stadsdel.

Läs mer

Hoppa till innehåll