Sök...
Stäng den här sökrutan.

Sweden Game Conference är tillbaka i nytt format 

Med siktet inställt på att samla den svenska spelbranschen är Sweden Game Conference tillbaka mellan 13-14 oktober på Skövde Kulturhus.  

Under temat Stärka den svenska spelbranschen bjuder Sweden Game Conference in deltagare från spelbranschens alla hörn, politiker och representanter från det svenska innovationssystemet för att diskutera årets tema.  

För första gången någonsin samlas akademin även i Skövde under Sweden Game Conference, i ett samarbete med Svenska Spelforskarrådet, Högskolan i Skövde och Science Park Skövde. Åtta svenska lärosäten ska diskutera pedagogik och utbildningsfrågor inom spel.  

I förgrunden syns några personer sitta och lyssna på några som sitter på en scen och pratar. En person i publiken har gult hår.

Framtidens spelprojekt pitchas

Precis som tidigare år så är även blivande och professionella spelutvecklare och startups välkomna till konferensen. Där kan de bland annat träffa rekryterande lokala spelföretag på Recruitment Fair, få sina portfolios bedömda av professionella spelutvecklare, se spelföretag från hela Sverige visa upp sina spel i expot Indiecator samt ta del av intressanta paneler och tal. Dessutom kommer framtidens spelföretag pitcha sina senaste projekt till en panel av investerare och spelförläggare som ska bidra till det svenska spelundret under Sweden Game Pitch. 

Hoppa till innehåll