Sök...
Stäng den här sökrutan.

Gemensam styrka på Elmia subcontractor mässan

Made in Skövde är stolta över att återigen gemensamt ställa ut på årets Elmia Subcontractor-mässa. Detta initiativ, där en gruppering av tillverkande företag från Skövde-regionen går ihop för att ställa ut som en enhet stärker både samarbetet och ökar deras närvaro.

Made in Skövdes monter

Made in Skövde tror starkt på att gemensamt deltagande på Elmia Subcontractor kommer att öppna dörrar till nya affärsmöjligheter, partnerskap och marknader för alla involverade företag. Den gemensamma närvaron på mässan kommer att signalera styrkan och samarbetet inom Skövde-regionen. 

Nytt för i år är kanske framför allt Made in Skövdes monter, som har fått ett uppdaterad utseende genom Co-branding med Skövdes platsvarumärke.

– Genom att tillsammans bidra till att sätta Skövde på kartan och skapa attraktionskraft skapar vi goda förutsättningar för att både företagen och staden utvecklas och växer. En win win för oss alla, säger Malin Sandegren, platsmarknadsförare Skövde kommun.

Syftet med gruppen är tydligt: Starkare tillsammans. Genom gemensamma affärer, kunskapsutbyte och nätverkande skapar ”Made in Skövde” en plattform för tillväxt och utveckling inom regionen. Gruppen är övertygad om att genom samarbete kan man öppna dörrar till nya affärsmöjligheter och positionera Skövde som en framstående aktör inom tillverkningssektorn. 

Made in Skövde hälsar alla välkomna att besöka deras gemensamma monter på Elmia Subcontractor för att upptäcka de senaste innovationerna och möjligheterna som regionen har att erbjuda.

– Vi har gjort detta i flera år nu och det är alltid trevligt att träffa sina kollegor i branschen och ställa ut under samma flagg! Med årets co-profilering med platsmärket för Skövde så har vi nya fräscha färger och det är riktigt bra surr i montern, säger Jesper Mårtensson, Idéreklam/Skövde Gravyr.

Om Made in Skövde

Made in Skövde är en arbetsgrupp bestående av lokala företag och organisationer som strävar efter att främja innovation, samarbete och tillväxt i Skövde-regionen. Genom gemensamma ansträngningar och mål arbetar gruppen för att stärka regionens position som en ledande kraft inom industrin.

Hoppa till innehåll