Sök...
Stäng den här sökrutan.

There is a place for business. Skövde.

Med starka spetsområden inom spelutveckling, smart industri och IT är det ingen slump att företag efter företag väljer att etablera sig just här. Likt en spelplan är Skövde fullt av möjligheter för den som vill. Här kan du skapa kontakter, upptäcka nya platser, hitta på något nytt och utmana dig själv. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler spelare. 

Skövde präglas av en stark samarbetskultur baserad på insikten om att vi kan åstadkomma så mycket mer – tillsammans. Till exempel arbetar offentlig sektor, akademi och näringsliv tillsammans för att säkerställa att platsen har ett företagsklimat i toppklass. 

En man står vid en robot och jobbar

I årets ranking på Svenskt Näringslivs lista över de svenska kommunernas företagsklimat klättrade Skövde 21 placeringar till plats 50/290 vilket tydligt visar att Skövde är en etableringsort att räkna med.  

-         Stort grattis till Skövde kommun och ett fint resultat. Kommunen har ett strukturerat näringslivsarbete med en stabil grund där fokus ligger på att vilja förbättra och förstå vad företagen efterfrågar, vilket vi nu ser resultatet av, säger Jessica Tengeland, områdesansvarig i Skaraborg för Svenskt Näringsliv. 

I Skövde tar vi oss vidare och framåt på vårt sätt, som vi alltid har gjort, med nyfikenhet, lekfullhet och innovation som drivkraft.  
Nu fortsätter vi mot målet topp 30, game on! 

Hoppa till innehåll