Sök...
Stäng den här sökrutan.

Nu startar Skövdes karriärprogram

Är du yrkesverksam i Skövde eller Skaraborgsregionen och inflyttad från ett annat land? Eller en mastersstudent vid Högskolan i Skövde som längtar efter att skapa en framgångsrik karriär? Du behöver inte leta längre!

Skövdes karriärprogram är skräddarsytt för internationella talanger som vill få möjligheten att utveckla sig själva. Programmet är utformat för att rusta dig med de verktyg, kunskaper och insikter som krävs för att trivas på den svenska arbetsmarknaden. Lär dig hur du enkelt navigerar i svensk affärskultur, förstå utmaningarna i rekryteringsprocessen och hur du bäst kan använda kraften i LinkedIn för att förstärka ditt jobbsökande. Skövdes karriärprogram bjuder in en rad externa talare som är experter inom sina respektive områden. De kommer att dela ovärderliga insikter och bidra till din professionella tillväxt.

Programmet sträcker sig från 14 september till 31 oktober 2023 och omfattar sju interaktiva sammankomster. Varje del varar 3–4 timmar och är noggrant utformat för att ge en intressant och lärorik upplevelse. Under dessa sammankomster får du tid för diskussion och nätverkande med andra deltagare som delar din ambition och drivkraft. Programmet äger rum på Skövde Kulturhus, bekvämt beläget mittemot Skövde Centralstation, vilket ger enkel åtkomst för alla deltagare.

Karriärprogrammet har sin avslutning på ”Pentahuset”, inrymt i det prestigefyllda Volvo GTO-huset på Johan G Grönwalls plats 10, Skövde.

Karriärprogrammet är helt gratis att delta i. Det är dock viktigt att notera att en avgift på 500 SEK kommer att debiteras om du skulle registrera dig men inte delta i sessionerna. Antalet platser är begränsade för att säkerställa en intim och berikande upplevelse för alla deltagare. Så ta tillfället i akt att få kontakt med andra jämlikar, vidga dina vyer och skaffa dig nya erfarenheter. Sista ansökningsdag är 15 augusti. Karriärprogrammet Skövde väntar på att få välkomna just dig!

För mer information, registreringsformulär och en översikt över talarna, följ den här länken: Career Program (skovde.se)

Hoppa till innehåll