Sök...
Stäng den här sökrutan.

Sweden Outdoor Festival – en fest för alla outdoorintresserade

I Skövde tar vi fritiden på allvar. Den är så viktig att vi till och med har en årligen återkommande outdoorfestival. I år arrangeras den helgen den 21-22 maj på Billingen. 10 000 besökare väntas till mässområdet under Arena Billingens tak och till olika prova på-aktiviteter på Billingens friluftsområde.

Vill du maxa utelivet i år? Ta naturupplevelserna till nya höjder? Då är Sweden Outdoor Festival ett måste! Under två fulladdade dagar den 21-22 maj visar outdoor- och aktivitetsföretag sina tjänster och produkter för alla som är intresserade av livet utomhus på en 6000 kvadratmeter stor yta under Arena Billingens nya tak. Cirka 25 utställare kommer sälja allt från friluftskläder, ryggsäckar, kängor, utekök till SUP-brädor och flytvästar.

I den unika och inspirerande miljön med Billingecenter som nav blir det både föreläsningar, prova på-aktiviteter, matområde och tävlingar. Ta chansen och utmana dig själv genom att testa klättring, kajak och rovfågelspaning. Eller varför inte njuta på SUP i Hållsdammen, gå en guidad naturvandring eller delta i en workshop? För barnen öppnas ett barnområde i Skogsmulleriket och här går det att testa käpphästhoppning, sagostund med trolljakt och mycket annat.

Som en del av festivalen ingår också finalen av SM-finalen i utomhusmatlagning under söndagen vid Billingecenter. I årets hungrigaste tävling tävlar kompisgäng, arbetskollegor, äkta par och kockar om den ärofyllda titeln ”Svensk mästare i utomhusmatlagning”.

Visst låter det kul? Gör dig redo för nya möten, spännande utmaningar och lekfulla dagarReady, set & enjoy!

Hoppa till innehåll